Taxatiedag kunst en curiosa

Na het grote succes van de eerste editie vindt er opnieuw een 'Kunst- en Curiosadag met taxatie' plaats in het Speelkaartenmuseum.

Ben jij nieuwsgierig naar de waarde of het achterliggende verhaal van een schilderij of juweel dat je van een grootouder kreeg? Ligt er volgens jou nog een schat op je zolder? Kom het te weten tijdens deze tweede editie van de taxatiedag. 

Tijdens het evenement taxeren experts van kunsthandel Art Dumay uit Nuenen (NL) jouw kunst- en antiekobjecten. Zowel schilderijen, tekeningen, boeken, juwelen, porselein als andere objecten kunnen aan bod komen. Twijfel dus niet! 

De taxateurs geven informatie over de geschiedenis van uw object en schatten de waarde ervan. Deze dienstverlening is volledig gratis, maar om zoveel mogelijk mensen te kans te geven, mag je maximaal drie voorwerpen meebrengen.

  • Zondag 16 februari 2020 van 13 tot 17 uur
  • Druivenstraat 18, 2300 Turnhout
  • Bij aankomst krijg je een nummer. Dit nummer wordt afgeroepen door de taxateur wanneer je aan de beurt bent. Het uitdelen van de nummers start maar pas vanaf 12u40 in het museumcafé 'Vijven & Zessen'.