Project Object

Project Object is op zoek naar jouw object met een verhaal!

Binnenkort opent er in het Taxandriamuseum een expo over memorabele aanwinsten van de afgelopen twintig jaar. Grijp de unieke kans om er zelf deel van uit te maken!

Hoe doe je dat? Simpel!

Heb jij een voorwerp waar een mooie herinnering of anekdote bij hoort? Neem er een duidelijke foto van en stuur deze door via een mailtje. Dit voorwerp kan alles zijn: groot, klein, nieuw én oud, alledaags of net absoluut niet. Laat ook zeker in je berichtje weten waarom het voor jou bijzonder is. Dat is het!

Jouw eigen afbeelding en verhaal krijgen dan een bijzondere plaats in de expo: een unieke kans bij Musea Turnhout. Twijfel dus zeker niet en ga op zoek bij je thuis of stuur alvast een mailtje! 

We mochten al heel mooie berichten ontvangen: een koffiemok zonder oor die steevast als eierklutser gebruikt wordt, een klavertjevier dat jaren geleden in de tuin gevonden werd, een potloodschets van een familielid, een 'zoentjesdoosje' dat deel uitmaakte van het slaapritueel als kind, een orchidee die al evenveel jaren meegaat als het huwelijk van deze persoon,.. 

Maar we zijn er nog niet, we zoeken nog véél meer van deze fijne anekdotes. Wat zou jij insturen? 

Een voorbeeld van hoe het er zal uitzien: