Geef je mening over het museum

2022

Het Taxandriamuseum wil graag jouw mening. Wat vind je van het museum? Kom je er vaak of ben je er nog nooit geweest?

Dit jaar werkt het museum aan een nieuw beleidsplan, wat betekent dat jouw ervaring en de resultaten van het onderzoek meteen worden meegenomen in de plannen voor de toekomst.

Met je deelname red je 1m² bedreigd regenwoud. Je maakt bovendien kans op een Bongo-bon t.w.v. 250 euro.

Raadpleeg deze link om de bevraging te starten. Na afloop weet je meteen of je één van de winnaars bent. Het onderzoek loopt nog tot 31 augustus 2022.

Tip: ook voor het Speelkaartenmuseum en het Begijnhofmuseum is jouw mening waardevol.  Doe mee via de websites en maak zo extra veel kans om in de prijzen te vallen.

Dit grootschalige publieksonderzoek is een samenwerking tussen Universiteit Antwerpen, ICOM Vlaanderen en onderzoeksbureau LMR. De organisatie World Land Trust zorgt voor het redden van 1m² bedreigd regenwoud per ingevulde vragenlijst.