Doneer een alledaags voorwerp voor de Collectieve Collectie

juli
2020

De Collectieve Collectie is een participatief traject waarbij kunstenaar Kristof Van Gestel samen met het publiek zwerfgoed valoriseert, er relaties aan verbindt en er assemblages en collages mee creëert.

Heb je een alledaags huis-, tuin- of keukenobject dat je wil doneren aan de Collectieve Collectie? Tot 30 september kun je het tijdens de openingsuren van het museum als handgift afgeven aan de museumbalie.

We verzamelen allerhande gewone of ongewone dingen, maar niets dat gevaarlijk of ongezond kan zijn (bijv. geen scherven, bederfelijke waren, …). De handgift is definitief en onherroepellijk. De Collectieve Collectie beschikt vrij over de stukken en over de geleverde informatie.

Bij het afgeven vragen we je om een inventarisatiefiche in te vullen: een korte omschrijving van (je band met) het object, het materiaal en de afmetingen.
Coronaproof: breng zelf een balpen mee!

Bovendien kan je op dinsdag, zaterdag en zondag individueel of met je eigen bubbel deelnemen aan een workshop met Kristof Van Gestel. Een unieke kans!